A scientific deep dive into the issues of meat

–  nutrition, health and sustainability

MatPrat og Animalia har gleden av å invitere deg til et digitalt dypdykk i sentrale temaer knyttet til kjøtt, helse og bærekraft.

Det digitale seminaret sendes tirsdag 15. desember kl. 09.00-10.45, som en del av den nordiske ernæringskonferansen, Nordic Nutrition Conference NNC 2020.  Det vil være mulig å delta på denne sekvensen uavhengig av om du har billett til den nordiske ernæringskonferansen eller ikke.

«A scientific deep dive into the issues of meat - nutrition, health and sustainability» vil foregå på engelsk, og er for fagpersoner og andre med interesse for kjøtt, helse og bærekraft.

På programmet står:

  • Navigating the minefield of sustainable diet studies and claims. How to achieve diets within planetary boundaries: an Australian perspective ved Dr. Brad Ridoutt, Principal Research Scientist, The Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation (CSIRO) 
  • From evidence to predictions: disentangling the modeling methods used to quantify and forecast dietary health impacts ved Dr. Francisco Zagmutt, Managing Director, Epix Analytics
  • What evidence can we trust? The role of dairy, meat and eggs in a healthy and sustainable diet ved Professor Arne Astrup, The Novo Nordisk Foundation
  • Diskusjon og spørsmål til foredragsholderne ved moderator Nina Kristiansen, redaktør i forskning.no.

Påmelding

For å få tilsendt lenke til seminaret er det viktig at du registrerer deg.

Påmeldingsfrist er 3. desember

 

Vil du vite mer?

Dette digitale seminaret er en del av en webinarserie i to deler. Seminaret er frittstående, og kan følges uavhengig av om du fulgte første del i serien eller ikke.

Første del av seminarserien kan du se her.

A scientific deep dive into the issues of meat

–  nutrition, health and sustainability

Tid: tirsdag 15. desember kl. 09:00-10:45
Sted: Digitalt 
 
Påmeldingsfrist er 3. desember.

For å få tilsendt lenke til seminaret er det viktig at du registrerer deg.

 

Ta kontakt med Marthe Bogerud på 99692129 eller marthe.bogerud@matprat.no, dersom du har spørsmål om seminaret.

 

{{ form.errors.get('recaptcha_token') }}

A scientific deep dive into the issues of meat

–  nutrition, health and sustainability

 

Moderator: Nina Kristiansen, ansvarlig redaktør forskning.no

  • 15. desember kl. 09:00 - 10:45

    Trine Thorkildsen, Head of nutrition, sustainability and animal welfare, MatPrat

  • Introduction

  • From evidence to predictions: disentangling the modeling methods used to quantify and forecast dietary health impacts

    Dr. Francisco Zagmutt
    Managing Director, Epix Analytics 

  • Navigating the minefield of sustainable diet studies and claims

    How to achieve diets within planetary boundaries: an Australian perspective
    Dr. Brad Ridoutt
    Principal Research Scientist, The Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation (CSIRO)

  • What evidence can we trust?

    The role of meat and meat products for a healthy life
    Project Director Arne Astrup
    The Novo Nordisk Foundation

  • Spørsmål til foredragsholderne sendes til post@matprat.no. Moderator vil stille innkomne spørsmål til foredragsholderne på dine vegne.

     

    Vil du vite mer?

    Det digitale seminaret er en del av en webinarserie i to deler. Seminaret er frittstående, og kan følges uavhengig av om du fulgte første del i serien eller ikke.

    Se seminar for del 1 her

A scientific deep dive into the issues of meat

–  nutrition, health and sustainability

Ved spørsmål om arrangementet, benytt skjemaet nedenfor

 

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}
{{ forms.contact.errors.get('recaptcha_token') }}