- meld deg på!

Animalia har gleden av å invitere til bransjesamling spekemat der det hele startet for 12 år siden; Årets samling legges til Stranda i vårdrakt 22.-23. mai.

Bransjesamlingen er en faglig arena med fokus på temaer som opptar bransjen. Det vil i år bli bedriftsbesøk hos Ole Ringdal og Grilstad Stranda. Nettverksbygging og sosialt samvær er en viktig del av samlingen, og om været tillater det blir det en luftig gondoltur opp til Strandafjellet med ølsmaking i vakre omgivelser. 

Prisen er kr. 5 300 + mva og inkluderer lunsj begge dagene, ølsmaking og festmiddag onsdag 22. mai. 

Basen for årets bransjesamling er på Stranda Hotel.

Påmeldingsfrist 19. april

Foto: RAW reklame

Påmeldingsskjema

Påmelding: pris kr. 5 300 + MVA, bindende påmelding.

Påmeldingsfrist: fredag 19. april. 

 

Hotellpriser Stranda Hotel:

Enkeltrom kr. 1 295 inkl frokost, dobbeltrom 2 personer kr. 1 595 inkl frokost.

Betales selv ved utsjekk. Reservasjonen er bindende, avbestilling må gjøres selv til Stranda Hotel på eget ansvar og regning.

Informasjon

Påmeldingsfrist

Påmeldingsfristen er passert, det er ikke lenger mulig å melde seg på.

Program

Med forbehold om ev. endringer

 

Dag 1, 22. mai: 

08:30   Bedriftsbesøk hos Ole Ringdal (ca. 30 min med egen bil fra hotellet, avreise kl. 08:00)
     
10:30   Bedriftsbesøk Grilstad Stranda (ca. 30 min med egen bil fra Ole Ringdal)
     
12:45   Lunsj — Skinkerådhuset, Stranda
   
 
ca kl. 14-16     
Faglig program på Stranda Hotel: 
   
  • Hva skal til for å få hylleplass — Lars Gjerpe, NorgesGruppen ASA 
  • Forbrukere og samfunnsbildet i endring — Anne Zondag, MatPrat 
  • Hva rører seg på kostholdsfronten— Karianne Spetaas Henriksen, Animalia 
  • Foreløpig ubestemt innlegg 
ca. kl. 17:00   Felles avreise fra hotellet. Ølsmaking i høyden eller på bryggeri (væravhengig) 
     
20:00   Middag på hotellet

 

Dag 2, 23. mai:    

09-11      Faglig program på Stranda Hotel: 
   
  • Back to basic, kjøtteknologi — Animalia 
  • Kvalitetsavvik i skinke,  ”EnduringGrowth” forskningsprosjekt — Daniel Münch, Animalia 
  • Bransjeretningslinjer spekemat — Elise NagelGravning, Animalia 
  • Leverandørnytt
11:30   Lunsj
     
13:00   Alternativ opplegg for de som ønsker: 
    Vi vært så heldig å få lov til å få omvisning av produksjon av Grandiosa på Orkla Foods Norge sin fabrikk på Stranda. Dette alternativet forventes å være ferdig kl. 14-15.  Obs, her er det maksgrense så vær tidlig ute med eventuell påmelding.

 

Kontakt

Ved spørsmål; kontakt Elin Brunsdon på tlf 481 65 350 eller via skjemaet nedenfor.

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}
{{ forms.contact.errors.get('recaptcha_token') }}

Praktisk informasjon

Hotellrom reserveres ved påmelding, betaling gjøres av den enkelte deltaker ved utsjekk. Eventuell avbestilling er deltaker sitt ansvar. 

Les mer om Stranda Hotel her 

Transport til og fra , inkl bedriftsbesøk, ordnes av deltakeren selv.

 

Veibeskrivelse Vigra Ålesund - Stranda Hotel

 

Veibeskrivelse Stranda Hotel - Ole Ringdal AS