Påmeldingsskjema

Informasjon

Sted
Clarion Hotel & Congress Trondheim
Tid
Fra torsdag 25. august 2016 kl. 09.30
Til fredag 2. september 2016 kl. 16.30
Påmeldingsfrist
Mandag 22. august 2016 kl. 12.45

Aktiviteten er ferdig og det er ikke mulig å melde seg på lenger.

    

      

 

Utskriftsvennlig program her

  • Onsdag

    24. august

  • 12:00 - 16:30

    Bedriftsbesøk Nortura Malvik og Trondheim Slaktehus

  • 18:30

    Båttur fra Ravnkloa til felles middag på restaurant Griffelfeld på Munkholmen

    Retur fra Munkholmen kl. 23.30

  • Torsdag

    25. august

  • 08:30

    Registrering og kaffe med noe å biteti

  • 09:30

    Velkommen v/Frøydis Bjerke, Animalia

  • 09:45

    Del 1 – Produktdifferensiering og markedskanaler

    Hvorfor er det så lite variasjon i norske hyller? v/Trond Morten Helgesen, REMA 1000
    Hva ønsker matkasseleverandøren fra kjøttbransjen? v/Gustav Myraune, Rågo – Trondheims Kjøkkenhage AS
    Tørrmodning av kjøtt v/Jørgen Næss, Trondheim Slaktehus
    Stykkevis og delt, v/Hilde Klerck-Nilssen, Nortura Proff
    Fra avfall til plussprodukt – kraftbein av rein v/Ken Albert Abrahamsen
    Grønt i kjøtt v/Guro Espeland, Jæder Ådne Espeland

  • 11:30

    Lunsj

  • 12:30

    Del 2 – Verdiskaping og omdømme

    Godt omdømme gir god økonomi v/Are Figved og Johan Buljo, Finnmark Rein
    Omdømme og innovasjon- uutnyttet konkurransekraft for kjøttbransjen? v/Dag Henning Reksnes, Matprat
     
    DEBATT: Omdømme som driver for verdiskaping?

  • 13:30

    Pause

  • 13:45

    Del 3 – Emballasje – Økonomi, holdbarhet, kvalitet og miljø

    Matsvinn – erfaringer fra produksjon til forbruker v/Solveig Uglem, Grilstad
    Mindre matsvinn med rett pakking v/Oddvin Sørheim, Nofima

  • 14:25

    Del 4 – Kjøttfaget i utvikling og omstilling

    Hvilke grep har bakerbransjen tatt for å møte nye tider? v/Gunnar Bakke, BKLF (Baker- og Konditorbransjens Landsforening)
    Hva gjør NHO for kjøttfaget? v/Espen Lynghaug, NHO Mat og Drikke

    DEBATT med inviterte innledere: Hvordan rekruttere, oppgradere og vedlikeholde fagkompetanse i kjøttbransjen?

    Deltakere: Espen Lynghaug, NHO Mat og Drikke. Geir Johansen, Grilstad. Jørgen Næss, Trondheim Slaktehus. Petter Agerup, Nortura Sarpsborg. Aage Eide, Nortura Malvik. Terje Nørstebø, OKMS (Opplæringskontoret for mat- og servicefag i Sør-Trøndelag). Geir-Rune Larsen, Strinda videregående skole. Tom Chr. Johannessen, Nofima. Frøydis Bjerke, Animalia.

  • 16:30

    Avslutning

    

      

Kontakt

Ved eventuelle spørsmål kan du benytte skjema under, sende mail til animalia@animalia.no eller ringe Animalia på telefon 2305 9800

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}
{{ forms.contact.errors.get('recaptcha_token') }}

    

      

Bedriftsbesøk onsdag 24. august

I Malvik får vi se Norges nyeste og  største anlegg for  storfeslakting og varmskjæring. I tillegg får vi se  kjøttdeigproduksjon i et moderne anlegg midt i Norges matfat.
Hos Trondheim slaktehus får vi en omvisning med spesiell vekt på tørrmodnet kjøtt og spesialisert produksjon.
Les mer om bedriftene her: Nortura Malvik og Trondheim Slaktehus

 

Middag Munkholmen onsdag 24. august

Munkholmen er en av mange historiske stoltheter i Trondheim.

Restaurant Griffenfeld er reservert for oss denne kvelden! Dette har vært Trondheims rettersted, Benedictinerkloster, til festning og fengsel og tollstasjon. Den mest berømte fangen var den danske grev Peder Griffenfeld, som satt fengslet her i 18 år. Alt dette får vi vite mer om under middagen hvor Trondheimshistorien på 1-2-3 blir fortalt.
 
Turen ut går med båt fra Ravnkloa kl 18.30, retur kl 23.30.
 
Pris for dette: Kr. 1000,- (inkl. to glass drikke til middag)
Bindende påmelding.

 

Overnatting 

Vi har reservert noen rom på Clarion Hotell og Congress til Kr. 1090,- inkludert frokost for enkeltrom.
Vi anbefaler å være tidlig ute da det er få rom til denne prisen.
Send mail til groups.cl.trondheim@choice.no. Merk ref. 1948

 

Transport til konferansehotellet

Buss fra Værnes Lufthavn
Flybussen stopper rett ved hotellet
 
Tog
Tog til Trondheim sentralstasjon. 
Gangbro fra stasjonen til Brattøra.
 
Buss
Ta buss nr 46 Pirbadet eller 19 Pirbadet
  
Taxi
Vi anbefaler Norges Taxi Telefon +47 08000

 

Konferansepriser

Kr. 1700,- 
 Til og med 25. juni 2016
Kr. 2200,-
 Fra 26. juni
Kr. 600,-
 Lærlinger og studenter
Påmeldingfristen er 8. august 2016.
Ved avmelding refunderes ikke konferanseavgiften etter denne dato. 
Les mer om Clarion Hotel og Congress hvor Kjøttfagdagen 2016 arrangeres her